Revitlog

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Revit Log Log's 2008 Log's maart 2008 18 Nokvorst op hoekkeper

18 Nokvorst op hoekkeper

E-mail Afdrukken
Gebruikerswaardering: / 2
LaagsteHoogste 

Zoals gisteren beloofd kom ik nu terug op de nokvorst. De nokvorst die ik van Maarten Vroegindeweij heb gekregen is gemaakt van een line based generic model. Het voordeel is dat je deze aan een dakvlak kan vastplakken waardoor die ook makkelijker voor schuine hoekkepers is toe te passen. Door het aanbrengen van een referenceplane kan de nokvorst in de goede hoek worden gebracht (rehost). Zelf ervaar ik het nog wel als lastig dat de hoek standaard haaks op het geselecteerde dakvlak is.
Ik heb de familie wel iets aangepast. In de versie die hier is te downloaden heb ik twee materiaalparameters toegevoegd voor nokvorst en de ruiter. Zo kan je op een simpele wijze de juiste materiaal aan de pan koppelen.  

 

Maarten heeft ook in de verschillende detail levels verschillende weergaven gestopt. In de coarse weergave is de nokvorst als een cilinder weergegeven. Maarten bedank voor je bijdrage.

Reacties

You must javascript enabled to use this form

Ziet er goed uit, alleen een beschrijving hoe en waar je ze moet plaatsen is jammer genoeg voor de beginner niet toegevoegd.

Gemaakt door Frank Renes, op maandag, 22 juni 2009 om 13:32

 1 
Pagina 1 van 1 ( 1 Reacties )
©2007 MosCom

Je bent niet geauthoriseerd om reacties achter te laten - Eerst aanmelden a.u.b.
Laatst aangepast ( vrijdag, 21 november 2008 21:28 )  

Sitemap