Deze site maakt gebruik van cookies. Klik op de knop om te accepteren

Logs januari 2011

11 Hoe je de topography van een gelinkt project kan uitschakelen (R 2011)

Als je meerdere projecten in één bestand wilt samenvoegen is het heel handig om dat via linked files te doen. Alleen hoe kan je onderdelen in een gelinkte file uitschakelen? Dit kan door het element te selecteren en in het contextmenu Hide in View, Element te kiezen. Als je echter onderdelen via het dialoog wilt uitschakelen moet je dat eerst mogelijk maken.

Lees meer: 11 Hoe je de topography van een gelinkt project kan uitschakelen (R 2011)

18 Waarom zijn sommige meubels doorzichtig (R 2011)

Van internet kan je veel families halen. Soms gebeurd er iets eigenaardigs met z'n familie. De bank staat over de achtergrondkleur terwijl de stoel doorzichtig is. Dit heeft te maken met de manier van opbouw van de familie.

 

 

Laten we de familie eens openen. Als we in 3D een massa selecteren en dan op de knop Visibility Settings klikken dan zien we dat het vinkje bij Plan/RPC uit staat. Dit betekend dat het 3D element niet zichtbaar is in de plattegrond.

Lees meer: 18 Waarom zijn sommige meubels doorzichtig (R 2011)

24 Hoe je een wand kan afschuinen (R 2011)

Hoe je een wand kan afschuinen weet denk ik iedereen wel. Je gebruikt gewoon de knop edit profile. Kaderlijnen tekenen en klaar.
Er is echter ook een andere manier van afschuinen mogelijk die niet het nadeel heeft dat je profiel verplaats omdat de top of base van je wand is aangepast.

Lees meer: 24 Hoe je een wand kan afschuinen (R 2011)

27 Nieuw link toegevoegd

Bij de links is nu de onderstaande pagina toegevoegd. Hier kan je heel veel texturen en afbeeldingen vinden.